June 25, 2009

Harajuku- Dag 2

Sorry this one is in Swedish, I'm too tired and too lazy. I've been talking English the whole night now!
Dagen började ganska sent för oss. Vi råkade göra iordning oss alldeles för länge! Typ i 4 timmar! D: Det var inte okej!
Vi började med att äta Kare-raisu (Curry och ris) som var sjukt billigt och sjukt gott! Bara 350yen!

Sen gav vi oss iväg till Harajuku. Malin skulle köpa mobil på softbank och Hyo skulle färga och klippa sitt hår. Så det blev inte så mycket gående runt i Harajuku, men vi får ta det någon annan dag.
Sedan bestämde vi oss för att inta pubben "Hub" som ligger i Harajuku. Först var det ganska segt och vi började med några öl och så. Sen kunde jag inte stå ut mer! Jag ville träffa folk! Så jag tog initiativet och gick fram till två killar och frågade dem på knackig japanska om de ville dricka med oss. Sen visade det sig att de kunde perfekt engelska eftersom att de tydligen var uppvuxna i England. De ville såklart vara med, så vi satt en stund på Hub och pratade och drack. Jättetrevligt hade vi!
Sen bestämde vi oss att vi skulle gå från Harajuku till Shibuya för att försöka komma in på en club, men det flesta verkade kolla ID och Malin är ju underårig här (åldersgräns 20). Så vi gick istället och körde karaoke från klockan 13:30-05:00! Så sjukt kul!Sen og vi ett av de första tågen på morgonen för att bege sig hemmåt. Och nu sitter jag här och skriver när klockan är 8:00 på morgonen. Sååå Godnatt! Ska försöka sova lite nu!


Här kommer lite bildspam!

Hyo på tåget.
Harajuku bron som egentligen är sjukt kort och inte alls speciell. Bara en massa turister.
Hittade en fin bild på ageha modellen Momoeri, så fin! *___*
Tror det är hennes autograf på bilden.

Malin och jag på Hub.

4 comments:

 1. Om det är något jag saknar från Japan så är det deras curry! så sjukt gott <3 *___*

  jag håller med om att harajukubron är överskattad, men ändå tycker jag om den väldigt mkt, den är speciell på något sätt (x

  anledningen tillatt ni kommer ut så sent har kanske att göra med att ni går och lägger er när ni gör, haha x) ni får väl helt enkelt ta och dricka massa kaffe (eller cola, det är godare xP) så ni orkar vara uppe hela dygnet ;P x)

  ReplyDelete
 2. Det är väldigt fin arhitekture. Och ni all ser så fin ut. Karaoke gillar jag med, var det på Japansja ni sjöng eller kan man välja låtar på engelska? Det ser så annorlunda ut på vidio. Det ser ut som om det är ett stort attraktion center.

  Hmm, det ser inte lika roligt för mig... jag ska till tandläkare. ush...

  Önskar er en trevlig dag. Cheers, Lina =)

  ReplyDelete
 3. åh, det är så dumt att vi missar varandra precis, skulle va så kul att hänga med dig och er där :D kanske nästa år? ;D

  ReplyDelete
 4. Hallo!!!

  Vi är också här nu, men jag är sjuk och vi fick inte vårt bagage! T___T Ni verkar ha jättekul ju. Vi springer bara ärenden hela tiden haha.

  Ska Malin stanna här? Måste man inte ha alien registration card för att skaffa mobil? @__@ Berättaaaa!

  Vi måste träffas snart jue. Men jag vill ha mina kläder först XDDDD

  Kram på er! Ha det så kul nu!

  ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...