December 3, 2010

Stockholm for the Weekend

Hi everyone!
I should be sleeping by now, but I've had so much to do and I just wanted to say that I'm going to Stockholm for the weekend! I just decided because I found out that one of my Japanese friends is going to throw a huge birthday party! I'm really looking forward to that!

So if you don't hear from me the whole weekend you know why.
Hope you all have an awesome weekend!♥


Photobucket

10 comments:

 1. Hi! (Eller borde jag säga hej? ^^)
  Hittade din blogg för första gången idag, ville bara säga att jag gillar verkligen din blogg! Mycke inspirerande, särskilt eftersom jag har varit lat med make-upen på senaste tiden....
  Jag har kollat lite på gamla posts och vi verkar ha samma smak i sminkbrands osv; men jag kan inte hitta vad du använder för foundation. (Jag kanske har missat det någonstans?) Skulle jättegärna vilja veta, för den verkar täcka perfekt!
  Tack för en bra blogg, kommer absolut kolla in det mer. :)

  ReplyDelete
 2. nice picture! u look very pretty. =)

  ReplyDelete
 3. I gave you Lovely Blog Award ~ (。・ω・。)

  http://chustyle.blogspot.com/2010/12/little-thingz-to-share.html

  ReplyDelete
 4. Thank you! I'm happy you like it! ^___^
  I will check out your blog!

  ReplyDelete
 5. Hej! ^___^
  Åååh, vad glad jag blir att du gillar den! <3
  Jag använder M.A.Cs Pro Longwear foundation just nu och jag tycker den funkar jättebra faktiskt!
  Du är välkommen tillbaka hit! ^____^

  ReplyDelete
 6. Thanks sweetie~! I had a lot of fun! ^___^
  Thank you! <3

  ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...